Sedan 2012 har 3kubik erbjudit tjänster inom trädgårds- och inredningsdesign.

Våra kunder hittar du inom kommun, privat och kommersiell sektor. Varaktighet är ett viktigt nyckelord och företaget strävar efter att hitta en balans mellan kvalitet, miljö och estetik. Långsiktigheten ses också genom att 3kubik erbjuder sina kunder möjligheten att få stöd genom hela processen från första tanke till färdigt resultat.

 Personerna bakom 3kubik

Susanna Fägersten

Inredningsarkitekt MSA

Susanna har examen från HDK i Göteborg och har arbetat med inredning sedan 2010. Hon är övertygad om att de rum vi rör oss i genom livet sätter prägel och kan beröra. Att skapa miljöer som förmedlar något utöver det vanliga är en drivkraft.

Nathalie Stridsberg

Trädgårdsingenjör - odling & design

Nathalie har examen från Lantbruksuniversitetet SLU i Alnarp och har arbetat med trädgårdsdesign sedan 2009. Hon ser trädgårdsrummet som en förlängning av interiören och anser att det som skapar ett hem är helheten, utifrån och in.

Våra skilda kompetenser är en stor tillgång i vårt samarbete. För var går egentligen gränsen mellan inredning och trädgård? Trädgården flyttar inomhus mer och mer med växtväggar, atriumträdgårdar, exotiska krukväxter och amplar. Inredning har i allra högsta grad flyttat in i trädgårdsrummet, i växthusen, i trädgårdsmöblerna, krukor, armaturer och dekorationer. I alla uppdrag arbetar vi med att väga färg och form mot varandra för att hitta den mest optimala lösningen. Om formen och färgen representeras av ett levande material eller ej har ingen betydelse, växter och inredning kompletterar varandra i vår värld och sammanfogas till en helhet.